Om parterapi

Det er så yndigt at følges ad. Og nogle gange ret så anstrengende.

Mennesker, man elsker, kan udmatte på en helt særlig måde. Det hyggelige samliv i parforholdet eller familien kan blive svært eller uoverskueligt på grund af konflikter, fjendskab, utroskab, dine og mine og vores børn eller meget forskellige forventninger til, hvad livet skal bringe og hvordan det skal organiseres. Hos mig handler parterapi ikke om at forstå alting. Forståelse kan i nogle sammenhænge være fint – men det gør ikke så meget, at der er noget, vi ikke forstår. Derfor handler parterapi hos mig om håb og længsler: Hvad vil I sammen? Hvad vil I for hinanden? Hvad forventer I af hinanden? Hvordan får I det til at fungere til fælles bedste?

Jeg har som udgangspunkt ingen meninger om rigtige og forkerte måder at leve på. Det må I finde ud af. Men jeg taler gerne med jer om, hvordan livet fungerer bedst for jer. Med lige dele ansvar, frihed og fællesskab.

Parterapi kræver noget af jer. Tid først og fremmest. Derfor er parterapi hos mig altid to konsultationer første gang, vi mødes – og muligvis også de følgende gange. Det finder vi ud af sammen. 

Velkommen til!

Spørgsmål? Kontakt mig i dag.

Undlad venligst personfølsomme oplysninger. Tak.