Om foredrag og undervisning

Jeg er vild med at holde foredrag og undervise. Et kort oplæg eller flere dages undervisning – kontakt mig gerne, så finder vi ud af det!

Foredrag

Det sidste asyl
Foredraget handler om sorg. Vi bliver født, vi lever, vi dør. Og andre sørger over og med os. Foredraget handler om sorg – som det, der har med livet at gøre. Og som psykologer og andre desværre fik gjort til en diagnose. Sorgen var ellers det sidste asyl for moderne mennesker i dødens nærvær

20 år alene hjemme
Foredraget handler om de mange sjove, alvorsfulde, voldsomme og underfundige oplevelser, jeg har haft gennem 20 år i det danske sundhedsvæsen uden andre psykologer som kollega. Så mange skønne og dejlige og syge og mærkelige og skæve mennesker har jeg mødt – og jeg har lært så meget om menneskers forhold til liv og til død. I foredraget brydes ingen tavshedspligt – historier om mennesker kommer til live. Der er noget at genkende sig i. Foredraget handler ikke om kræft og død – men om liv og latter.

Den svære samtale
Foredraget handler om noget, mange taler om – særligt i sundhedsvæsnet. Den svære samtale dækker over mangt og meget, og mange læger og sygeplejersker har været på kursus i den svære samtale. Men hvad er det mon egentlig, der er så svært? Og er det overhovedet svært? I mine øjne har meget psykologi været med til at gøre den svære samtale mere svær end højst nødvendigt. Der er så mange krav og forestillinger om, hvad der skal til. Jeg kommer med mine bud på noget, der måske kan gøre det svære lettere eller udholdeligt.

Jeg vil helst vente med at dø
Foredraget er anderledes. Det er performanceteater med skuespiller Lotte Munk om alvorlig sygdom, om sorg – og ulysten til konstant at tale om død og elendighed. Lotte synger og viser os, hvordan lidelse også findes udenom sproget. I den tavse krop, der ikke har det godt. Jeg læser breve fra patienter, jeg har fået gennem årene – breve, jeg har fået lov at dele med andre.

Undervisning

Alt om sundhedspsykologi, kommunikation og palliation kan arrangeres. Det kan være undervisning med mig alene. Eller med skuespiller(e), hvor vi træner og lærer af hinanden. Eller med gode og kloge kolleger, jeg har og kender: Præster, læger, psykologer og så videre.

Velkommen til!

Spørgsmål? Kontakt mig i dag.

OBS

Tak for dit besøg!

Jeg holder ferie fra 25 juni til og med 22 august.

Jeg svarer på din henvendelse efter ferien.

God sommer!