Om det praktiske

Du finder min praksis i Hellerup på Bernstorffsvej 20, også kendt som Sankt Lukas Stiftelsen. Praksis ligger tæt ved stationen og der er nem adgang for mennesker i kørestol samt mange parkeringspladser i nærheden. Sankt Lukas Stiftelsen består af en række bygninger med en smuk park i midten. Hovedporten ligger på hjørnet af Bernstorffsvej og Tuborgvej. Her skal du gå ind. Ved siden af portvagtens kontor løber en gang, og man kan se en glasdør, hvor der står Kastaniehuset. Gå ad denne gang gennem glasdøren, i alt cirka 30 meter. Drej herefter til højre gennem en ny glasdør. På venstre side er et mindre venteområde med stole med rødt betræk. Tag venligst plads her. Jeg henter dig til aftalt tid.

Kontakt: Du er altid velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden. Skriv gerne kortfattet og uden at angive meget personlige oplysninger. Du er også velkommen til at ringe til mig. Lægger du en besked på min telefonsvarer, bestræber jeg mig på at ringe tilbage til dig snarest muligt. SMS går desværre ikke på grund af persondataloven. Mit nummer er 27 57 59 25. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Priser: Har du henvisning fra din egen læge, skal du betale 420 kroner første gang, vi mødes – og 350 kroner de følgende gange. Er du mellem 18 og 24 år, koster det ikke noget for dig, hvis henvisningen handler om angst eller depression. Afregning kan kun finde sted med MobilePay.

Har du ikke henvisning fra din egen læge, skal du betale 1260 kroner per gang. Sygeforsikringen Danmark giver yderligere tilskud til sine medlemmer. Jeg står for indberetningen. Desuden afregner jeg gerne med private sundhedsforsikringer. En samtale hos mig varer altid 45 minutter – inklusive det praktiske med betaling, eventuelt ny tid osv.

Vilkår: Melder du afbud senest dagen før en aftale – og inden klokken 1600 – koster det dig ikke noget. Senere afbud eller udeblivelser koster 350 kroner første gang og 700 kroner følgende gange – uanset årsag.

Spørgsmål? Kontakt mig i dag.

OBS

Tak for dit besøg!

Jeg holder ferie fra 25 juni til og med 22 august.

Jeg svarer på din henvendelse efter ferien.

God sommer!