Om det praktiske

Du finder min praksis i Hellerup på Bernstorffsvej 20, også kendt som Sankt Lukas Stiftelsen. Praksis ligger tæt ved stationen og der er nem adgang for mennesker i kørestol samt mange parkeringspladser i nærheden. Sankt Lukas Stiftelsen består af en række bygninger med en smuk park i midten. Hovedporten ligger på hjørnet af Bernstorffsvej og Tuborgvej. Her skal du gå ind. Ved siden af portvagtens kontor løber en gang, og man kan se en glasdør, hvor der står Kastaniehuset. Gå ad denne gang gennem glasdøren, i alt cirka 30 meter.  På gangen ser man en masse blå døre. På gangen er også et venteområde. Tag venligst plads her. Jeg henter dig til aftalt tid.

Kontakt: Du er altid velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden. Skriv gerne kortfattet og uden at angive meget personlige oplysninger. Du er også velkommen til at ringe til mig. Lægger du en besked på min telefonsvarer, bestræber jeg mig på at ringe tilbage til dig snarest muligt. SMS går desværre ikke på grund af persondataloven. Mit nummer er 27 57 59 25. Jeg ser frem til at høre fra dig. Al tidsbestilling skal ske telefonisk

Honorar: Har du henvisning fra din egen læge, skal du betale det honorar, Danske Regioner har fastsat. Det er aktuelt 462,42 kroner første gang, vi mødes – og 385,59 kroner de eventuelt følgende gange. Er du mellem 18 og 25 år, koster det ikke noget for dig, hvis henvisningen handler om angst eller depression. Afregning er kun muligt med MobilePay og skal ske indenfor et døgn efter afsluttet konsultation.

Har du ikke henvisning fra din egen læge, skal du betale 1740 kroner per gang. Sygesikringen Danmark giver tilskud til sine medlemmer, og jeg står gerne for indberetningen. Jeg afregner også gerne med de fleste private sundhedsforsikringer. En konsultation hos mig varer op til 45 minutter – inklusive alt det praktiske med betaling, eventuelt ny tid og så videre.

Parterapi afregnes som dobbeltkonsultation, det vil sige 3480 kroner per gang. 

Akuttillæg på hverdage: 1750 kroner. Akuttillæg på lørdage: 2750 kroner. 

Aktuelle ventetider findes på www.sundhed.dk

Individuel supervision til fagpersoner afregnes med 2270 kroner per gang. Moms tilgår. Supervision i gruppe afregnes efter aftalt pris. 

Vilkår: Melder du afbud senest dagen før en aftale og inden klokken 1200, betales intet honorar. Afbud efter frist eller udeblivelser uanset årsag afregnes med 384 kroner første gang og 768 kroner anden gang. Hverken din region eller sundhedsforsikring dækker afbud efter frist eller udeblivelser.

Spørgsmål? Kontakt mig i dag.

Undlad venligst personfølsomme oplysninger. Tak.

Velkommen!

Kursus i uge 16

 Alle henvendelser besvares i løbet af uge 17

BSB